måndag 6 maj 2013

Löfven-effekten?

Kollar på partiledardebatten som var nu. Som jag har nämnt innan är det rätt irriterande med dessa offentliga pseudo-debatterna som handlar mer uteslutande om väljare än att ha en intelligent debatt men man får försöka förbise det och hänga med lite om man har tänkt rösta, om än det är en fördummad diskussion.

Det pratades om Löfven-effekten. Går väl inte sticka under stolen att jag anser sossarna vara ett idiotparti för ingen som kan nånting om något relaterat till politik men ändå, till och med SD-demokraterna som är ytterligare ett idiotparti har lyckats få en partiledare som är över medelintelligent och kan diskutera för sig. Löfven däremot, han är ju trög. Kolla på debatten vetja.

I övrigt gillar man Gustaf "Friddan" Fridolin även om säkerligen miljöpartiet kommer komma med samma naiva förslag inför detta valet som alltid som visar att man ändå har vett nog att visa fram eliten.

Nu ska man väl inte fokusera alltför mycket på personliga åsikter om enskilda personer (Annie Lööf eller Björklund är väl sådärstabila) men det säger definitivt något om ett parti att de övervägt tar en idiot som partiledare.

http://www.svtplay.se/video/1191989/5-5-20-00

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar