söndag 25 maj 2014

Sol och öl i 2dagar samt annat stuff

Ey yo! Förra veckan slutade i Mission beach med två dagar i solsken. Jag hängde med spanjorerna som är här ifrån min skola, några jag sällan ser och jag antar att vi har den connectionen men vi ses ju aldrig men ändå känner man lite att man bör hänga ändå! Eller jag vet inte! Julian känner jag iaf lite mer om än inte särskilt bra och de skulle på discohemmafest! Jag föredrar ju stort hemmafester över klubbar. 

Vi åkte bil och vidare emot PB för att köpa utklädnader för festen. Disco var tydligen 70tal och allt där gick fint. Jag ville vara Fidel Castro, det känns som han var hetast under den tiden. Ville dock inte spendera för mycket cash när senaste 30dagarna varit de dyraste i mitt liv typ så jag hittade en alldeles underbar orange disco-style skjorta med flärpar vid armsluten samt över bröstet. Helt fantastiskt och 6$ så kändes det lite som ett rån. De andra köpte peruker och västar och pratade om att vara Kiss, bandet alltså.

Det skulle behövas ansiiktsfärg och det fanns bara på Party City. Om jag skulle välja världens bästa namn för något, vad som helst, så skulle jag välja Party City, det kan bara inte vara ett dåligt ställe. Där köpte jag även beads för att kompensera det faktum att jag missade Mardi Gras när det pågick i stan. 

Vi drog oss rätt snabbt till festen och det var sjukt mysigt ställe med hängande lampor. Såna här typ.

Festen arrangerades av en finne, det var massa svenskar och sen lite spanjorer, tyskar och annat. Väldigt europa alltså. Min kostym var en hit, det tycker iaf jag :D. Pratade lite med en söt tjej som läste psykologi och det blev rätt djupt och så pausade hon typ och sa "haha, det är bara så sjukt konstigt att prata om såna här allvarliga saker när du är klädd sådär". Sen kom hennes svenska pojkvän och det var så oerhört tydligt att hon satt och pratade med en annan kille för han satte sig tyst och uppvisade direkt övertydligt "det här är mitt territorium" och hånglade upp henne demonstrativt.

Någonting jag är rätt värdelös på förresten är att säga hej då eller avsluta samtal. Eller ta en paus i ett samtal. Jag vill ofta prata med folk men ibland finner jag mig i situationer där jag typ vill gå iväg innan jag kanske börjar ge ett sämre intryck. Typ så pratade jag med en och det var liksom nice, sen blev det tyst i bara 5 sekunder och jag tänkte att jag borde typ gå på topp. Hon tänkte samma sak och hann före. Då kände jag mig dissad fast jag tänkt samma sak. Sen insåg jag att jag nog har något problem därnånstans. Antingen i att jag är osmooth eller att jag blir förnärmad när jag inte borde bli förnärmad. Jag har nog en väldig stark fobi att bli nekad socialt av någon som verkar trevlig, lite svårt att ändra på bara.

Iaf så hade de en hammok som var asskön, jag centrerade runt den och vi var väl där tills typ 3 där vi gick och sov hos Julian. Vaknade relativt tidigt IMO vid 10 och de var snälla och kom med Jack in the box till mig! Åt en halv hamburgare och fortsatte sova. Haha. Alla mobiler etc jag hade med mig var urladdade och det var ett iphonehus. Det var en tysk snubbe som hette Fabian som kom ifrån surfning där han hade fäst en gopro-kamera och visade mig foto därifrån. Helvete va skarp bild! Jag är rätt inne på att jobba mer med video men tyvärr så måste jag nog tjäna en del pengar innan jag kan köpa sakerna som behövs, mest en bra kamera där man kan skifta fokus men också en monopod som gör det lätt att få snygga panoreringar, gå närmare och svänga utan att få några hack. Det bör väl gå på 2500 kr kameran  + 1500 kr för monopoden. Med 50k förlorade i Fundior och uppförsbacken på 30ish K i pokerförlust iår så är mina spenderarbyxor för tillfället av men jag hoppas såklart kunna vända det där i sommar men man vet ju aldrig. Förra året var bra men också rätt svängigt, vi får se hur mycket jag hinner uträtta på 2 månaders fulltidsgrind.

Köra 2 dagar i solen utan solkräm är en dålig idé
Jo just det! Gopro då. Det känns som det bara andas iphonefolk och ja, ingen laddare. Det faktum att jag inte visste vad tiden var, att jag inte hade telefon eller nåt förstärkte bara känslan av att ta en paus ifrån vardagen. Dagen efter så åkte vi och hängde med några danskar och drack öl i solen. Det var härligt. De hade boogieboards och bodde precis vid stranden så jag frågade om de ville köra och ja, lite senare var jag ute i vattnet och tog min boogieboardoskuld. det var nice! Kylan av vattnet försvinner med adrenalinet. En gång gick det dock fel och jag voltade massa gånger av en stark våg och slog i axeln så det började blöda. Baksidan va den axeln ovan.

Sen gick vi till ett stort poolparty nånstans och vi var tidiga där och folk som dom kände hade inte kommit. Vad gör man då? Man kör bomben in i poolen och försöker köra volleyboll medans alla stirrar och undrar vilka dom känner :D! Spelade även beerpong och jag börjar bli bra! Vann nästan över huschampen. För övrigt så är herren på täppan uppenbarligen ett helt värdelöst system att arrangera något. Det är standard på biljard, beerpong och massa annan skit. Uppenbarligen så får vinnarna spela mest och således mer träning. Det förstärker bara deras skillz och minskar chansen för spännande matcher då träning ju ger färdighet.

Officiell inlämning av bud för ett byggnadsprojekt
Videoinsplening
På tal om film spelade vi just in en sådan. Vi skulle göra en 5minuter lång video där vi skulle presentera vår fiktionella firma, sen ta upp några punkter och ja, vi skulle sälja in projektet. Vi var uppe sent och vi hade rätt okej med videosen och jag gick hem. När jag vaknade postade de en länk på youtube och jag kunde knappt tro mina ögon och öron. Här är den; https://www.youtube.com/watch?v=RtaRBL1XTOo

De har alltså tagit typ de sämsta delarna av m in intervju, lagt på en löjlig fake-brittisk accent och alltså, allt är så jävla mycket sämre så jag funderade allvarligt på om det var ett skämt eller inte. Det är inte så att jag säger det utan jag tvivlade verkligen.

Annat nytt
Ja min unicycle har ju kommit och jag har börjat bli vän med den. Jag hade dock en liten olycka när jag körde maxspeed och ramlade som fan. Det är nog bara mentalt men nu så går det en del snabbare än att gå i nedsförsbacke men otroligt mycket snabbare i uppförsbacke. Varför jag säger att det är mentalt är för att jag kör mycket försiktigare nerför, det känns kanske lite märkligt att luta sig framåt i nedförsbacke medans i uppförsbacke så känns det mer lugnt. Ibland kontrollerar jag mig jättefint men ibland när jag känner att alla stirrar så blir det hela mer osmooth och balansen som redan är svår att hålla blir jobbigare. Igår var jag dock och handlade, la unicyclen i gymskåpet och det var rätt gött att bara glida uppförsbacke med massa matvaror. Också positivt att jag kunde köra med saker i handen utan att det kändes osäkert.

Nu har jag skrivit för långt, hej då!

Ohh min mynta har börjat växa när jag flyttade över jorden till en ny kruka! Wiii!!!

Jag transplanterade persiljan ifrån min aerogarden (hydroponisk) till jord och många rötter verkar ha dött men några verkar ha satt sig fint.


När man tar jord ifrån balboa park börjar det växa andra saker i persiljan! Detta KAAN vara basilika också men jag tror ej det.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar