onsdag 4 december 2013

Happy ending massage eller inte?

Happy ending?
Okej såhär har det varit. Jag har i skolan typ 13 timmar per dag, nästan varje dag. Jag skulle kunna ha gjort vad jag har gjort på kanske 1/5 av tiden. Har inte hittat min perfekta livsbalans nu, känns som jag bör hitta ett bra schema som låter mig slappna av, jobba lite, hålla mig i form osv och annat som får mig att funka. Efter kanske 6-8 veckor av det här så är det svårt att inte tänka på det faktum att folk säkert är i detta ineffektiva zombie-state för större delen av deras liv. Skulle jag lite mystiskt inte jobbat hårt och bra för vissa projekt kanske jag hade sett detta tempo som relativt normalt.

Aja, så jag är trött även om jag inte gjort så mycket och där jag bor ger de en timmas massage för 24,99$. Nice tänkte jag, det var 2 månader sen massage sist så jag går väl dit. Detta var självklart bara för en svag massage, mest fötterna och ingen olja. En riktig massage kostar 44,99$.  Aja, jag vann en del förra veckan, vi kör!

Förresten, jag vill varna läsare att det kanske blir sexuella implikationer (inte mer än så). Har full förståelse på om man inte vill tänka på mig på det sättet. 

Så iaf, jag är säkert ibland i underrepresenterade gruppen som ser massage främst som genuint asexuellt även om jag förstår att det, mellan folk som känner varandra, har en sexuell suggestiv funktion. Därmed har jag inga större problem att bli masserad av killar eller whatsoever. Iaf! Man kan ändå tänka sig att synen på massage kan ses mer sexuell i vissa länder än andra, svårt att veta när man är på besök. I Sverige så t ex känns det som de flesta är en typ av kiropraktor som ofta sysslar med rehabilitering och chansen att man får frågan om en happy ending känns rätt noll. I Thailand känns det dock lite annorlunda, man vet inte om folk är utbildade eller inte. När jag var där tog jag säkert 5 massager då det var så billigt, blev aldrig frågad om happy ending! För övrigt vill jag poängtera att jag är emot prostitution. Akten att ta betalt för sex i sig är väl inte megafel rent moraliskt men antalet frivilliga prostituerade som har massa andra livsmöjligheter står sig nog rätta skygga i nummer jämfört med folk som på ett eller annat sätt blir tvingade. Jag tror det är lätt att man glömmer av tjejernas bakgrunder när man tar ställning i frågan. Hursomhelst! Så jag vill inte ha en happy ending, det är det som var poängen :D.

Efter iaf kanske 50 massager så var denna sommaren första gången jag fick frågan! Det var i Japan, jag tackade vänligt nej. Denna gången så kom jag in i stället, Jennifer ledde in mig ifrån en ovanligt mörk korridor till ett ovanligt mörkt rum. Hon frågar "Whats your name handsome?" och hon heter Jennifer. She loves my hair, I am so strong, I have nice shape. Allt det sa hon. Jag skryter inte nu såklart, jag tänker mest att ribban är rätt klar, frågan kommer komma. Hon sa något mer också. Jo just det! Ohh you smell so good! Och sen så rekommenderade hon att jag inte hade något på mig alls, det var ju olja nerblandat.

Så hon kör lite coola grejer som jag inte varit med om innan. T ex så sätter hon sig på min rygg och kör rätt coola gymnastikgrejer. Jag tänker att hon rätt lätt kan knäcka min rygg om jag rör mig och hon tappar balansen. Får se till att inte göra det. Sen börjar det närma sig slutet och jag bara väntar på det. Då klappar hon som de ofta gör för att markera slut och säger att hon väntar på utsidan och går iväg, snabbt som satan! Vilken luring!!

Är rätt sugen på att ta en till snart men tyvärr förlorade jag typ allt jag har vunnit i november på 3 dagar så är knappt plus. Lagt upp ett nytt ekonomiskt schema btw som passar bättre med framtida inkomster. 8300 kr skall användas varje månad detta läsår, inga större klädköp, väldig lite festande (är lite trött på det ATM) och dessa pengar ska gå åt till resa i varje lov tills jag återvänder till sommaren.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar