torsdag 12 december 2013

LA, pics och skit

Vackert!
Hej! Kort update! Jag har varit i LA! Jag tog massa bilder, fattar inte vart de har tagit vägen! Gaaah!

Gillar mest bara att säga namnet. DR SEUSS!!
Hursomhelst så har jag varit rätt slut. Jag tror jag tidigare skrivit om att jag arbetar väldigt ineffektivt här, vilket är helt sant. Så jag spenderar typ 10-15 timmar per dag i skolan, gör inget annat och ändå blir det inget bra. Förutom igår! Igår hade jag superpress och då jobbade jag på jättebra. Projektet blev dock dåligt men jag lärde mig ändå en hel del som iofs inte kommer in i panelen. Panelen hittar ni förresten här. Designen var extremt sparsmakad och försök att göra det lite roligare på insidan slogs tillbaka. Det blev rätt average tyvärr men jag är väldigt inställd på att gå ifrån average till great igen. Så länge man inser något och har det i bakhuvudet så kan man börja justera sig.
Haha en sunkig parti-modell.

Förresten har jag flyttat igen. Så jag har bott hos Dennis, Amber, Joanna, Hostel och nu femte stället är hos Austin och Tobey. De frågade mig om jag behövde nånstans att bo så jag slog till! De sa att deras roomie flyttar ut den 10e, det var den 4e. Nu flyttar han ut den 15e, alltså bara 4 dagar innan jag åker hem. Att sova på en soffa är totally fine men nu såhär efter 4-5 nätter börjar ryggen göra ont. Att jag betalat 250$ för 2 veckor varav 1,5 vecka på soffan känns lite surt men vet inte om jag orkar ta upp detta.

Min byggnad i tidigt skede. Han fokuserar alltid på byggnadsdetaljer..
De går iaf i min klass, är supersjyssta i övrigt. Det är bra, vad som är mindre bra är huset. De städar inte! Och det är kallt som fan! Jag tänker dock att det finns andra perks, de har ett eget företag som sysslar med design vid sidan av skolan. Väldigt inspirerande. De håller typ på med det som jag vill göra förutom design, 3dprinters och möbler. På tal om möbler, nästa termin ska jag läsa möbeltillverkning och det ska bli fantastiskt intressant.






Har en walmart runtomkring och finns ju hur mycket nya stuff som helst.

Crazy tårta.

Beer pong!

Köpt massa träningsgear! Billigt är det här :). Speciellt på Ross som har märkesskit för typ 30% av priset.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar