söndag 17 november 2013

Las Vegas och sann ångest

Hej! Några dagar sent, förlåt! Som titeln kanske antyder var jag i Vegas i helgen! Vi pratar inte de där huset i Göteborg vid Linné utan riktiga Las Vegas. Förra gången jag var där hade jag en del mer cash att använda, det var lite av en kontrast!

Så Fernandos morsa hade en timeshare som vi kunde bo i vilket fungerade lite som ett glidmedel att åka iväg. Att jag hittade en buss som kostade 60$ tur o retur likaså. Bussjäkeln tog 10 timmar, jag stannade i LA för min första visit där. Det visade sig att greyhoundbussarna dit landar nära Commerce casino, världens största pokerrum. Det visade sig också att en som ofta bjuder in mig att bo där också var i närheten, det blir definitivt en resa dit snart.

Så vegas då! Blev upphämtad Downtown av Fernando och Danny-boy! Det var skönt, man är inte helt sugen på att lista ut bussystem osv efter en så lång resa. Vi åkte till hans farbror där vi skulle bo första dygnet. Hans farbror jobbade som blomsterdesigner och var självklart gay :). Inget fel med det, bara lite kul med stereotyper! De skulle gå ut på en stor DJ, dash Berlin. Aldrig hört talas om honom såklart men sen håller jag väl inte sådär stor koll på DJs heller. $40 att bara komma in. Skitdyrt. Sjysst ställe dock, Marquee club.

 Fanns en roofttop-avdelning vilket är riktigt nice. Osäker på varför men det var helt smockfullt med asiater. Först kunde man komma åt alla dansgolv men sen efter ett tag så lät vakterna inte någon utom kanske de snyggaste tjejerna in på huvuddansgolvet. Känns lite snopet att betala $40 inträde utan full access liksom men samtidigt var det rätt fullt.



Utanför Aria, det ser kanske inte så speciellt ut men det var mäktigt där! Mycket av vegas är ju lite gammalt och slitet men Aria och the city center är ascoola byggnader verkligen




  Aja, sen dagen efter åkte vi ifrån där till en resort, Cancun resort vilket låg lite off-strip men var verkligen skitfint. Bilden ovan är på poolen där vi bodde.

Tillbaka till gamla goda bellagio!!
Spelade lite poker där och förlorade typ $100. Hände även en "happens in vegas stays in vegas"-historia och därmed berättar jag inte den!  Det slutade med att jag gick hem 2 timmar i stekande sol på eftermiddagen. Just vegas är lite intressant på det där. Oavsett om man har gjort en lång natt så känns det lite ångest under dagtid, jag minns fortsatt när jag hade spelat poker hela natten, klädde mig i helsvart och var tvungen att gå hem typ runt 11-tiden och jag halvt dog i hettan.

Nää nu orkar jag inte skriva lite, igår var vi ute och tog med filtar och skit och hängde på en strand på natten. Nu är hela min säng fylld med sand. Är lite trött!

Venetian-taket!






Såg även en Cirque de soleis-show! Zarkana!


Sann ångest
Oj, jag måste bara skriva av mig. Så kanske en gång per år har jag en sån där fylla där jag gör bort mig ordentligt. Igår minns jag inte så mycket men jag tänkte att det var lugnt, jag brukar ändå vara en okej person. Så för några timmar sen lagade jag mat och en glad snubbe sa typ att jag var kul igår och knappt kunde prata men att jag kanske borde be om ursäkt till Alicia. Jag undrade lite vad jag gjort och han sa då att jag var lite rasistisk emot henne. Jag blev rätt chockad och tog henne åt sidan och sa sanningen, dvs att jag minns inte vad som hände igår men hörde att jag var rasistisk och att jag är faktiskt raka motsatsen!! Nämnde typ att jag säkert försökte vara lite rolig men att det slog helt fel. Hon var iaf jättesnäll och sa typ att jag var lite creepy emot andra tjejer också, det sista kom som största bomben. Alltså inget av detta har aldrig nånsin hänt i hela mitt liv, jag visar folk respekt. Den sista delen var nog värst och det finns egentligen inget jag kan göra, jag kommer alltid att vara ett creep. Det är därför min ångest är så brutal just nu. Fördelen är att det inte var i min skola men ändå. Har massa tid kvar här (betalade en månad) men jag skrev precis ett mail om jag kunde byta till syster-hostelet istället. Nää nu blir det väldigt lite alkohol ett tag, usch va tråkigt :(. Märkligt ändå att jag bytte personlighet (oftast annars så säger man saker man tänker men inte säger). Fy va dåligt jag mår.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar