torsdag 7 november 2013

Halloween, golden ticket och sådär

Jag på halloween!
Nämen hej! Onsdag= bloggdag.
Det knackade på min dörr kl 9 på söndags morgon. Det var min flatmate som sa att en hade svarat på annonsen och ville flytta in samma dag. Jag ringde hostellet som jag skulle flytta in på och det var nemas problemas, vid kl 14 hade jag flyttat in. Det löste sig finfint med pengarna och hon hjälpte mig även med skjuts med mina grejer osv. Skönt det!

Hostellet jag bor på är International travellers hostel och som det kanske hörs så är det många utlänningar. Sämre på engelska. Andra natives och det känns som ett göttigt hostel. Det är rent, ganska billigt ändå (600$ för dela ett rum per månad) samt att de har aktiviteter varje dag och riktiga middagar 3 ggr i veckan. En sak som låter kul är att de tar en till Tijuana med ett systerhostel varje helg om man vill. Det tänkte jag slå till på! Problemet är matplatsen, man har knappt plats med en matkasse. Atmosfären är jättetrevlig men visst kommer tankar att jag är lite för gammal för det där. Eller inte för gammal, jag kan mycket väl tänka mig att bo i hostel men kanske inte om jag pluggar. Typ igår så kom jag hem, astrött och det var låst och blev inte direkt insläppt. Så jag fick vänta där och skulle duscha och sen jobba 1-2 timmar innan jag läggde mig men varmvattnet var slut. Kändes inte riktigt för det just då men samtidigt så får man ju ta det goda med det onda.

Jag är rätt på att göra mer "spontana" bilder vilket jag ändå gillar men 90% av alla tillfällen blir de rätt fail :D. Haha förfest iaf :D
På stan! Tänkte lägga upp lite bilder på liv men det gick väl sådär.
Iaf! Så helgen var jättetrevlig! Det var en sån där helg där man kände att man bondade med lite folk. Det är en kul känsla. Så på fredagen hade en snubbe födelsedagsfest och jag bröt min beer pong-oskuld och hade kul. Pratade med massa kul människor faktiskt. Gick därifrån vid 3ish. Innan dess var jag helt kalas på torsdagen då vi var på en liten förfest, det bjöds på captain morgan-shots och sen gick vi ut på stan, gaslamp quarter. Min halloween-dräkt var en golden ticket vilket var rätt episk. Vi gick till ett ställe iaf som kostade 10$ och sen var drinkarna 1$ vilket ju är rätt farligt. Självklart var det gigantisk kö och flera av de vi startade kvällen med gick med sina respektive och som parmänniskor gör så avtog de relativt tidigt, iofs förståeligt då man ju har skola dagen efter. Jag åt rätt lite den dagen och då bussarna slutat gå fick jag för mig att sova i skolan tills de gick igen. Vakna vid 5 var inget som hände så jag vaknade 20 min innan min landskapsarkitektur-lektion. Började även gymma denna veckan.
Kanske lite bakis. Stället där jag bodde i 3 veckor hade en lokal taco-shop som var jättegod, lite kul sådär gemytlig grannstämning men där bor jag ju ej längre.

Iaf så känns det som saker och ting långsamt flyter på plats och jag gillar SD mer och mer. Jag känner att jag pluggar sjukt ineffektivt just nu men tänkte försöka styra upp det dessa veckodagar och sen känna mig klar med det, sen ha en riktigt trevlig helg. Några jag känner ska till Vegas och vill hänga med men de ska åka dagar jag går i skolan på. Funderar om det finns något prisvärt alternativt för mig att hänga med i helgen bara men tror ej det. Flygen ligger ofta på 120$ även om det finns undantag. Kul för övrigt är att jag spelat lite poker i pauserna och det har gått rätt bra! Har äntligen fixat så jag kan ta ut cashen jag vann i somras så tänkte ta ut en del av dessa och gå till Oceans 11 casino nästa gång jag har varit duktig i skolan och inte har massa skit att göra.




Fredagen tog jag min beerpong oskuld. Jag har lite för mycket force!


De hade fixat en DJ men det funkade väl sådär. Festen var kul men DJns höga volym skrämde iväg folk mestadels. För mig är var det rätt uppenbart. Man får liksom anpassa musiken efter stämningen, dansar inte folk kan man ju köra något lite mer chill och sen öka. Jag borde bli mångmiljonärs-DJ bara redan nu.
Gammal nyhet men ändå lite av en idol. I de flesta länderfår man ej ha någon huvudbonad om det inte är av religiös innebörd och denna killen skapade därför sin egen religion - Pastafari. Hell yeah!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar