onsdag 20 maj 2015

Uppdatering, Buendia osv

Hej!
Skickade min mobil till Kina igår för att få den reparerad igår. När jag lämnade in den så sa de att det kommer ta bara 15-20 dagar att skicka den. Jag antar att de tär priset man får ta av att köpa en kinamobil. För er som int läst så köpte jag en supermobil för ca 2000 kr ifrån Kina, var väldigt nöjd tills jag krossade skärmen och den blev obrukbar. Jag kom på dock att jag har både tablet och en kamera så nu kan jag ju ta bilder ändå! Dessa bilde nedan är dock ej från mig utan de andra som var med på resan.


Här sov vi

Köpte båt!




Vi var och kampade på buendia! Ni kanske hör det på namnet men Buen dia betyder iaf fin eller bra dag. Det är typ garanterat att få en bra dag där! Vi köpte gummibåtar, tog bilar dit och kampade. Jut nu funderar jag på om man inte skriver "campa" eller om det är svengelska, det känns så fel med "kampa" som om det vore fight! Én stor del av "gänget" nu är ju ifrån egypten. Än så länge har det aldrig varit ett stort problem med språket, de pratar engelska eller franska när man är omkring men denna gång när det var 5 nya araber till så var de rätt respektlösa och pratade bara arabiska båda dagarna vi var där. Det är en svensk tjej som vi pluggar med om har en pappa ifrån syrien och också pratar arabiska, av nån jävla anledning var typ hon den som alltid förde över diskutionen till arabiska trots att det är hennes 3e språk. Jag antar att hon vill bevisa för alla att hon är en i gänget. Jag tror trenden att de människor som är mest olik mig här i Spanien är just de ifrån Sverige, impulsen att försöka vara en i gänget är något jag aldrig känner, haha.

Det var lite av en downer. Annars var det rätt gött, Vi var ju ändå 3-4 pers som ej pratade arabiska och det var ju mestadels de ja tyckte bäst om ändå.

Vad gjorde vi då? En av bilarna kraschade och fick skriva i polisrapport och grejer så vi fick vänta aslänge. När vi kom fram var det kolsvart. Vi tömnde bilarna, blåste upp gummibåtar i totalt bäckmörker och då det var en gigantisk uppförbacke och sen nerförsbacke till campinglängret bara 1 km borta så la vi all packning där. Jag ville supergärna åka båt i nattmörker då mörker och vatten är två "fenomen" som berör mig mest men jag var typ för trött eller något för att verkligen insistera att få åka båt. Det ångrar jag för inte bara missade jag turen, jag var även introvert grinig efteråt. Sen drog vi upp lite öl och grejer men jag la mig rätt tidigt. Som vanligt iår så har jag bara en naturlig tendens att vilja sova alldeles för mycket. Jag sov typ 12 timmar, la mig först av alla och vaknade absolut sist.

När jag vaknad var det en helt underbar dag. Vi tog båtarna upp och skule klättra i berg. Jag har testat några gånger innan, det slutar alltid att jag tappar greppet om händerna och typ ger upp. Ingen klarade av att klättra utom han som då klättrar så et blev att vi åkte runt i båtar och sen hoppade ifrån klippor. Eller en klippa. Det var typ 9-10 m högt typ. Jag hade druckit lite, funderade på om det fanns en chans att jag snubblade eller så om jag skulle försöka. Jag hoppade ändå. Satan va kallt det va!! Det kalla vattnet fick mig att inte känna värmen ifrån solen. Jag var i direkt solsken i typ 4h typ då, jag förstod inte alls att jag skulle bli helt sönderbränd.

Iaf så har jag ju varit lite dålig på att blogga iår, ungefär som jag är motsvarande dålig i skolan. Jag fick dock nån sorts happening, för första gången så tänkte jag tillbaka på något minne ifrån mitt liv men denna gången mindes jag ej vad som hände. Jag insåg sen att OM jag vill, kan jag gå tillbaka i bloggen och läsa och på så sätt få ledtrådar om hur den där kvällen kändes. Då kände jag att bloggen kändes mer meningsfylld. Med det säger jag hej då!

PS: Det är inte sådär superviktigt men jag tänkte bara säga att jag känner mig rätt laddad för att börja airbnb som en värd! La upp en annons igår och idag fick jag min första bokning. Förhoppningen är ju såklart att man kan hyra ut en massa och på så sätt få in lite kapital för att gör alite roliga saker och andra förhoppningen är att det visar sig att man tycker om de man hyr ut till. I ty ostels osv som jag ändå bot en del så är det ju ändå unga människor, folk som ofta gillar musik, är i en egen ålder oc ja, har lite mer gemensamt även om de flesta är mer hippie än jag. Nu får man väl ställa in sig på att det är typ ryska medelålders par som ej pratar engelska osv. Första paret som bokade var sydkoreaner dock, de pratade tydligen ej så mycket engelska. Haha.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar