fredag 15 augusti 2014

Nytt bloggfokus! All in spanjor - Madridbloggen!

Hej bloggaro!
Tänkte byta fokus igen på bloggen! Jag inser dock att jag får vara lite bättre på med etikettsättningen så man vet vad man läser. Tidigare har det ju varit en del poker, en del gadgets och typ vad jag gör på dagarna men som ni märker på aktiviteten senaste året har jag tröttnat på det, och sist skrev jag om att jag slutade med poker!




Det innebär att en hobby som typ tagit mellan 20-150 timmar/månad försvinner och visst måste jag fylla ut tiden med något! Vad jag tänkte försöka göra är att gå all in-spanjor! De två åren jag har spenderat i Spanien har varit underbara men jag har levt utanför staden (nära universitetet) och även om jag åkt in till Madrids centrum i princip varje helg så har jag inte aktivt försökt att upptäcka staden med dess små ställen, restauranger och guldklimpar osv! Dessutom har jag undvikit många kulinariska upplevelser men nu så är jag rätt hungrig (i två bemärkelser) på att försöka göra staden till min på riktigt! Jag börjar här i Sverige med att lägga på ett kol med min spanska, läser, skriver och hoppas att den ska gå ifrån rätt okej till att bli fullgod, språkligt obehindrad.

Det ska väl sägas att jag letar runt lägenhet nu att köpa där! Det är nämligen överraskande billigt och vad året i San Diego lärde mig är att det visade sig vara viktigare för mig än jag först trodde att ha ett riktigt hem, inte bara en okej plats att sova.

Förresten, det betyder inte att varje bloggavsnitt kommer handla om det. Jag ska försöka bli lite bättre på att dokumentera mina projekt inom arkitekturen och lite arduino-lek kommer säkert komma upp då det är mitt nya hobbyprojekt tills skolan början.


Här skrev jag en liten Madrid-guide, klicka för länk. Denna sida tänker jag uppdatera titt som tätt.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar