lördag 1 januari 2011

Nyår!

Fan va nice med ett nytt år. Jag är glad. Jag vet inte riktigt varför jag gillar när det är ny månad men jag gör det ändå. Hursomhelst.

Igår så var man på förfest i guldheden på doktor sahlens gata. Jag var där lite random för några veckor sen bara på en annan förfest och lägenheten var exakt likadan så jag kunde den :). Det var främmande ifrån england där. Hon verkade rätt glad i hatten, mer om det senare. Också där var typ den enda personen jag riktigt hatar. En person helt utan social förmåga och jag tror han aldrig sagt något positivt om någon annan människa någonsin. Han är en dålig människa och oftast säger jag saker jag tänker men trots att satt i samma sällskap så blev det ingen konflikt. Skönt.

Sen var det dags att dra in iaf, till skogome. Tror bara jag har hört namnet innan och trodde det låg långt ut som fen men det var faktiskt inte så farligt. Kom kanske en kvart nnan tolvslaget och det var helt klart en blandad flock människor. Var typ 50 pers eller nåt och jag trodde det skulle vara massa metalfolk och emokids för det enda jag visste var att han som hade festen hade spelat i ett metalband. Det var mest rnb-folk. Hursomhelst, det var rätt trevligt men några vänner skulle ta bussen och då fick jag för mig att hänga med till stan. Väl inne på burger king ångrade jag att jag åkt hem och blev sugen på att gå ut nånstans. Fast det blev inget med det, kanske skälet till varför jag inte är helt död idag.

Just det ja. Jag skulle skriva att det inte var så himla överraskande att personen som jag hatar raggade upp hon britten som var helt uppenbart för full. Visar ungefär vad för moral han har.

3 kommentarer:

  1. vem är det du hatar? :) kram o gott nytt år /kicki

    SvaraRadera
  2. hm det känner jag inte igen så vet nog inte vem det e

    SvaraRadera